Strikt alcohol- en drugsbeleid tijdens Reurpop

Koop nu tickets!

Opgaan in de muziek, onderdeel zijn van een grote groep uitzinnige feestgangers en dansen tot in de late uurtjes is een fantastisch gevoel. Om het ook echt voor iedereen veilig én gezellig te houden heeft Reurpop een aantal huisregels opgesteld. Hieronder valt onder andere het alcohol- en drugsbeleid dat we voeren.

Leeftijd
Bij de ingang van het Reurpopterrein wordt (door een NIX 18-team) een verstrengde leeftijdscontrole uitgevoerd. Op vrijdag en zaterdag is Reurpop toegankelijk vanaf 16 jaar. Personen tot en met 15 jaar worden op vrijdag en zaterdag niet toegelaten. Dit houdt in dat het verplicht is om je te identificeren. Geen identificatie, betekent geen toegang tot Reurpop. Dit geldt ook voor personen boven de 18, die gevraagd worden zich te identificeren. Een kopie/foto van een identiteitsbewijs volstaat niet. Bezoekers met een vals ID worden overgedragen aan de politie.

Drank- en drugsgebruik
Drugsgebruik
Om Reurpop het leukste feestje van het jaar te laten blijven is het uiteraard verboden om drugs en/of lachgas bij je te hebben en/of te gebruiken. Bij gebruik of bezit van drugs zul je van het festivalterrein verwijderd worden.

Drankgebruik
Door middel van een geseald bandjessysteem zorgen wij ervoor dat er bij de bar geen alcohol wordt uitgegeven aan bezoekers onder de 18 jaar. Ben je de 18 al wél gepasseerd, drink ook dan met mate om (hersen)schade en gênante foto’s/verhalen te voorkomen. Zo is niet alleen het feestje, maar ook de herinnering aan Reurpop fijn! Op het terrein lopen tevens beveiligers rond om te controleren op alcoholgebruik onder de 18 jaar. Tenslotte hangen er beveiligingscamera’s op diverse plekken om opvallend/ongewenst gedrag te signaleren.

Geen in- en uitloop op festivalterrein mogelijk
Op de vrijdag- en zaterdagavond is er geen in- en uitloop op het festivalterrein mogelijk. Dit vanwege strengere eisen vanuit wet- en regelgeving vanuit de overheid. Dus verlaat je het festivalterrein, dan is het niet meer mogelijk om ons terrein opnieuw te betreden. Je krijgt toegang tot het terrein tot 00:30 uur op vrijdag en zaterdag.

Nuchter achter het stuur
Iedereen weet dat alcohol/drugs en verkeer niet samengaan. En, dat je nóóit bij iemand in de auto moet stappen die alcohol gedronken heeft. Dus regel een taxi/chauffeur of zet je tentje op bij een van de Reurpop campings. Blijf dus helder, zodat we er samen een super gezellig weekend van kunnen maken!

Koop nu tickets!