Versterk het Reurpop Freewilligersproject!

Koop nu tickets!

Als er iets is dat Reurpop uniek maakt, is het wel de extreme betrokkenheid onze vrijwilligers. Achter de schermen is de sfeer en de cultuur minstens net zo goed als ervoor. Reurpop is voor de regio, door de regio. Het maakt daarbij niet uit wie je bent, of waar je geboren bent. Als je vlucht naar Nederland, kan het best een grote stap zijn om je aan te sluiten bij een vereniging of groep. Je beheerst de taal nog niet volledig en het is best spannend of je geaccepteerd wordt. Een taal en een cultuur leer je echter niet op een cursus, maar in het echte leven.

Onze grote, vrolijke familie is een perfecte plek om een nieuwkomer op een ongedwongen manier kennis te laten maken met onze taal, cultuur, normen en waarden. Hoe mooi is het dat een nieuwkomer zich hier 200% voor wil inzetten? Iemand die dolgraag met jouw hulp tussen de gemeenschap willen komen. Zo’n persoon noemen we een freewilliger: een internationale Reurpopvrijwilliger.

We kunnen trots zijn op onze cultuur en regio en door nieuwkomers te helpen hier deel van uit te maken, wordt het alleen maar mooier!
Zo wordt Reurpop nog meer voor de regio, door de regio.

In overleg met gemeente Berkelland zijn we het Freewilligers-project gestart en we zijn daarom op zoek naar enthousiastelingen die een maatje willen zijn voor een van onze toekomstige freewilligers. We zoeken begeleiders in de voorbereiding, tijdens de op- en afbouw, of tijdens het festival.
Gewoon gezellig samen een tent opzetten of broodjes smeren voor de vrijwilligers. Buitenlandse vlechten maken op de Kindermiddag of polsbandjes omdoen in de Entreetent, we hebben genoeg leuke taken om samen te doen!

Reurpop en de gemeente Berkelland zorgen dat jij en je freewilliger goed begeleid worden, zodat we een succes kunnen maken van dit project!

Geïnteresseerd om te helpen? Of heb je een leuk, passend idee? Wil je meer informatie, laat het ons dan weten!

Koop nu tickets!