Bökkers

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Momenteel zijn de kroonprinsen van de dialectrock, Bökkers, nog aan het touren met hun album ‘Schorem uut de schiettente’. In 2019 komen de mannen van Bökkers niet de schiettent, maar onze eigen Reurpoptent op de kop zetten met hun onvervalste, rechttoe-rechtaan rock ’n roll!

Inmiddels is Bökkers kind aan huis in vele steden, tentfeesten en op diverse festivals, waaronder de Zwarte Cross. De Oosterse rockband rond voormalig Voederbietel Hendrik Jan Bökkers begon in 2010 als Normaal-coverband, maar heeft inmiddels een compleet eigen repertoire opgebouwd met nummers als ‘Annie uut de bochte’, ‘Jezus’, ’baat het niet dan schaadt het niet’, ‘dan ken ie mie nog nie’, ‘svetlana’, ’de neuze’, ‘iedereen hef een reden’, ‘het is het mooiste as ze jong bint’. Met deze nummers zijn de mannen van Bökkers dan ook op de goeie weg om heel Nederland te onderwerpen. En zoals Tante Rikie zegt: “t bunt boefjes, maar leuke boefjes”. 

Eind september was Bökkers wederom nationaal nieuws, toen lanceerden ze hun nieuwe nummer: ‘DUUTSE Grens’. Met dit nummer speelden de mannen van Bökkers al bij diverse nationale radio- en TV-stations. We zijn dan ook ontzettend blij dat Bökkers vrijdag 14 juni op Reurpop staat. Inmiddels zijn ze kind aan huis, want het wordt alweer de vijfde keer Reurpop. In 2015 gaven ze aan ons een interview. Dat interview lees je hier.

Nieuwste nummer van Bökkers DUUTSE Grens

Bökkers in 2017 op Reurpop

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!